Over ons

Over ons gaat over 3d-P.nl en voedsel-printen.nl deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en volgen het zelfde doel.

Verder hebben wij het over 3D-P.nl. Met 3D-P.nl richten wij ons sinds 2013 op de verhuurmarkt voor 3D printers. Voornamelijk binnen de Nederlandse markt. Onder andere  voor beurzen, congressen, evenementen en nu ook voor de horeca.

over ons Doel:

Samengevat is ons doel dat standhouders een gadget op de stand  hebben dat bezoekers aantrekt. Zo dat wij met onze expertise de bezoekersvragen over 3D printen in het algemeen en 3D voedselprinter in het bijzonder beantwoorden. Terwijl potentiele prospectus  door verwijzend naar de standhouder als hier behoefte aan is. Hierduit volgt dat de de standhouder zich met zijn eigen business  kan bezighouden en profiteren van het grote(re) bezoekers aantal.

over ons De oprichter:

De oprichter van 3D-P.nl is Jaco Langeveld, hij heeft 40 jaar als kraan machinist gewerkt waardoor bij hem techniek een vanzelfsprekendheid is geworden. Eind 2013 heeft hij de eerste 3D printer aangeschaft en is deze gaan verhuren. Altijd onder begeleiding van hem zelf of ingehuurde 3D printer deskundigen.

Ofschoon  er op dit moment geen vaste medewerkers zijn wordt er veel gewerkt met ZZPers. die helpen met het opbouwen van, en het onderhouden van o.a. de website en nieuwsbrieven.

foodini-eten-3D printerover ons GeslaagdeBeurs over ons