3d-voedselprinter huren beursstand congres

3D voedselprinter de wereldwijde innovatie nu huren

De 3D voedselprinter is wereldwijd een van de nieuwste innovaties in kook land. Het fenomeen bestaat alweer een paar jaar. De overheid en Patiënte federatie Nederland pleiten tegenwoordig  voor het gebruik van deze technologie. Hierdoor wordt de 3D voedselprinter al binnen diverse zorginstellingen en ziekenhuizen ingezet. Nu al kunt u een voedselprinter huren voor beursstand, congres en evenementen.

Foodini foodprinter voedselprinter huren beursstand congres

03 jui 2020
Het Spaarne Gasthuis is het eerste ziekenhuis in Nederland met een 3D-voedselprinter. Er valt namelijk nog veel te winnen als het gaat om het eten in de ziekenhuizen. Met de 3D-voedselprinter kunnen we in het Spaarne Gasthuis het verschil maken voor de patiënt.

 

Waarom een 3d voedselprinter huren als u een beursstand congres of hebt te organiseren?

Met een gadget zo speciaal dat u de volle aandacht krijgt. Iedereen wil er meer over weten. Trek bezoekers naar uw beursstand, evenement of schotel uw congresgangers de nieuwste innovatie op kookgebied voor.  Op elk evenement staan uw gasten versteld van wat tegenwoordig de mogelijkheden met de 3D voedselprinter zijn.

Vraag nu een offerte aan voedselprinter huren beursstand congres

de mooiste creaties voedselprinter huren beursstand congres

Juist voor beursstand en congres verhuren en demonstreren wij de 3D voedselprinter. Laat uw bezoekers, gasten of congresgangers van deze technologie meegenieten. Wij showen met meegebrachte, van te voren klaar gemaakte, ingrediënten. Dit kan van alles zijn. Wij gebruiken tijdens presentatie vergeten groenten zoals zoete aardappel, pastinaak, knolselderij en nog veel meer. Uiteraard kan van de geprinte producten worden geproefd. Laat uw gasten de sensatie* van 3D geprint voedsel ervaren.

Laat ons uitleggen wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met de Foodini 3D voedselprinter. Het zou te veel zijn om dat hier allemaal te vertellen. Heeft u zelf  horecapersoneel aanwezig tijdens uw evenement? U kunt dan gerechten zelf, op onze aanwijzingen, voor de voedselprinter gebruiksklaar maken.

keukenpersoneel verzorgd de ingrediënten?

Bijvoorbeeld chocolade**, de cilinders zijn, ieder apart, tot 85 graden warm te houden. Uw kok kan de geprinte borden geweldig mooi opmaken zodat ze zo op tafel gezet kunnen worden. Hierbij bedienen wij de 3D voedselprinter tijdens de demonstratie waarbij uw keukenpersoneel de ingrediënten verzorgd.

Wij gebruiken de Foodini 3D foodprinter van Naturalmachines uit Barcelona. Dit is een van de meest geavanceerde foodprinters in zijn prijsklasse.

Een mooie kans om uw bezoekers te inspireren met deze vooruitstrevende technologieën.

Vraag een offerte aan voedselprinter huren beursstand congres

Een offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.
Doordat wij de offerte data vastleggen vragen wij u ons te melden als u van de offerte afziet.

*) sensatie: De sensatie is dat de ingrediënten smaken naar waarvan ze gemaakt zijn en niet anders.
**) Chocolade maken wij zelf niet aan. Heeft u keukenpersoneel dat ons kan assisteren? Dan zou chocolade eventueel een optie kunnen zijn.